DSC04563 cut

Wie zijn we?

Het bedrijf is gevestigd in het werkhuis waar vroeger de gebroeders Stas werkten. Zij waren gekend als goede schrijnwerkers in Lubbeek en omstreken. Deze 3 broers zijn de nonkels van de huidige zaakvoerder van de firma JVO: Johan Van Obbergen.

Johan Van Obbergen

Johan Van Obbergen

Zijn voorliefde voor hout is gegroeid tijdens zijn jeugdjaren wanneer hij al zijn vrije tijd doorbracht bij zijn nonkels. In het secundair onderwijs koos hij dan ook voor een opleiding als schrijnwerker en meubelmaker. In 1985 studeerde hij af na een specialisatiejaar voor meubelrestaurateur. Na zijn legerdienst werkte hij 10 jaar in een bedrijf dat keukens maakte. In 1994 begon hij als zelfstandige in bijberoep. Ondertussen deed hij in weekends ook praktijkervaring op bij een dakwerker, dit al gedurende 13 jaar.

Om zowel in hellende daken, metalen dakbedekkingen (zink-, koper- en loodwerken) en platte daken zijn handelsregisters te behalen heeft hij de nodige opleidingen gevolgd.Sinds juni 2002 is Johan volledig zelfstandige als schrijn- en dakwerker. Hij behaalde tevens een getuigschrift als veiligheidscoördinator C. Momenteel volgt hij regelmatig bijkomende opleidingen i.v.m. plaatsingstechnieken, isolatietechnieken en technische veranderingen volgens het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Ook het personeel voorziet hij van een degelijke opleiding; dagelijks door hemzelf en occasioneel door externe specialisten.